Testimonials

Hallo, wij hebben ons hier een lang weekend zeer goed en prettig vermaakt. Zeer tevreden over het huis, alles aanwezig en dicht bij het strand. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben heerlijk kunnen genieten hier en prachtig weer gehad. Onze puppy heeft ook genoten voor het eerst de zee gezien en genoot er dan ook met veel plezier van. Bedankt en tot een volgende keer.
28 mei 2018 – Raymond & Margaretha – Over:

Wij hebben hier een heerlijk weekend gehad. Lekker uitgewaaid aan zee en heerlijk tot rust gekomen! Voor herhaling vatbaar!! Voor onze hond was het ook super gezellig. Heerlijk gespeeld en geravot!
25 juni 2018 – Fam. v/d Hoeven – Over:

Het was een prima huis om met z’n zevenen ons 1 jarig huwelijk te vieren. Samen met onze kids en aanhang hebben we kunnen genieten van een weekend zon, zee en de luxe van een huis voor onszelf. Er ontbreekt hier werkelijk niets, alles is verzorgd en alle gemakken zijn aanwezig. Wij hebben ons hier zeer welkom en thuis gevoeld. Dank lieve eigenaars.
6/7/8 juli 2018 – Peter en Sjors – Over:

Hello we are from Spain. It was great, clean and top location in Egmond aan zee. 1 minute from the beach. We also have been to Amsterdam, great to see how cloase that is. We were with young people but hope we left the house clean so that we can come back next year. Also thanks for the papers. Adios!
30 juli 2018 – Guan & Pam – About:

Es lat uns sehr gut gefallen und leer kommen gerne wieder zuruck.
12 juli 2018 – David – Over:

Sehr schönen guten mittag! Wir völner haben diesen urlaubspaltz sehr hurefrischig und gunshig bekommen. Dafür sehr sehr schöner plats! Seh savber und eine zum meer passende Einrichung. Der Hammer ist der ultrakerne weg ziem Strand. Sehr schön, kommen gerne wieder. Liebe Grübe
19 juli 2018 – Familie Olbst – Over:

Das ist ihre telefonnummer. UND wil – 5 personen – haben uns hier SEHR WOLFLGEFUHT, Wie zuhause. Auch haben wir alle sehr gut geschlafen und der jit esenfulls sehr schätzen gelernt. Wir waren uur 3 nachte kie, ase gerne kommer un pnr eikek löngeren aufeuthalt wiede hierhef. Bis uur wachtsten mal.
18 juni 2018 – Paul – Over:

Geachte heer Kok, Hierbij wilde ik u nog even laten weten dat we dit weekend genoten hebben in Egmond! We vonden uw huisje helemaal geweldig en compleet!
periode 15-4-2016/18-4-2016 – Jacomine Verbeek – Over: De Blauwe Pannen

Dank je wel, we’ll come back, Grusse van den Mädchen. Peter for President.
periode 31.12 – 03.01 – Frau B. Steinkamp – Over: Het Egmondse Hoekje

De ligging van het appartement was prima, midden in het centrum en heel dicht bij het strand. Het appartement is klein, maar erg knus. Het was netjes en alles aanwezig wat nodig is. Ook leuk dat er een fles wijn met een doosje chocolaatjes klaar stond We komen hier vast nog een keer.
29 mei 2014 – Patricia – Over: Strandzicht-Egmond II

Vriendelijke eigenaar die zeer behulpzaam en servicegericht is. Dus zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. Nu met 5 vriendinnen geweest maar iedereen gaf aan dat het ook een leuke locatie is om met het gezin naar toe te gaan.
2 juni 2014 – Christianne – Over: Strandzicht-Egmond I

Dank je wel, we’ll come back, Grusse van den Mädchen. Peter for President.
periode 31.12 – 03.01 – Frau B. Steinkamp – Over: Het Egmondse Hoekje

Wat een leuk huisje! Sfeervol ingericht en netjes. Alles is er en dat midden in het centrum en vlak bij het strand. We waren erg blij met onze keuze. We waren er met zes volwassenen. Een slaapkamer was wat krap, maar de badkamer was dan weer heel ruim. Beneden hadden we meer dan genoeg ruimte, aan de woontafel en in de zitkamer. Tuin is meer een binnenplaatsje, maar dat was voor ons niet (in de winter) zo belangrijk.
16 januari 2014 – Nicky – Over: De Blauwe Pannen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen