Over ons

Mijn naam is Pieter Renzo Kok (roepnaam Peter) en ik ben uw verhuurder. Sinds 2013 ben ik eigenaar en verhuurder van een aantal mooie vakantiewoningen in Egmond aan zee.

Ik ben begonnen met de vakantiewoning ‘Strandzicht-Egmond I in 2013. Deze vakantiewoning is volledig opgeknapt, onderhouden en smaakvol ingericht. Na afronding van dit project bleef het enthousiasme komen. Al snel was de beslissing genomen om ook de andere vakantiewoning ‘Strandzicht-Egmond II’ onder handen te nemen. Ook deze vakantiewoning is opgeknapt, smaakvol ingericht en van allerlei gemakken voorzien, zodat u kunt genieten van een heerlijke ‘vakantie’luxe.

De woningen zijn geschikt voor bewoning met meerdere personen:

– ‘De Blauwe Pannen’, geschikt voor 1 tot 8 personen
– ‘Strandzicht-Egmond I’, geschikt voor 1 tot 7 personen en
– ‘Strandzicht-Egmond II’, geschikt voor 1 tot 5 personen
– ‘Het Egmondse Hoekje’, geschikt voor 6 personen

In vakantieverhuur genomen voor de eigenaar:

– ‘Stilte aan Zee’, geschikt voor tot 4 volwassen en 2 kinderen

Tevens kan ik particulieren tot dienst zijn voor beheer- en verhuurbemiddeling ten behoeve van vakantieverhuur van de woning. Bel gerust voor verder informatie hieromtrent. Service, klantvriendelijkheid en er voor je klant zijn, zijn een aantal zaken die voor mij heel hoog in het vaandel staan. Als klant verdien en krijg je hier het totale vakantiegevoel.

Graag verwelkom ik jullie in een van de mooie vakantiewoningen.

detail6detail2detail3detail4detail8

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen