Update…. 2015

Renovatie
Vanaf 22 februari 2015 heeft er een kleine renovatie plaatsgevonden van de vakantiewoning Strandzicht-Egmond I.

Nadat we in januari 2015 het balkon een opener structuur hebben gegeven, hebben we vanaf begin februari 2015 niet stilgezeten met het aanpakken van de vakantiewoning Strandzicht-Egmond I. Zo hebben we de hal op de eerste verdieping voorzien van een nieuw plafond, de ruimte voor de jassen voorzien van steigerhouten delen tegen de muur. Maar het belangrijkste is een nieuwe (laminaat)vloer zonder drempels in de hal en doorgetrokken naar de keuken en woonkamer.

Maar dan zijn we er nog niet….. De grote (ouder) slaapkamer hebben we voorzien van een nieuw behang, een nieuwe wastafelhoek en de kledingkast is aangepakt. Maar ook een nieuwe zonwering. Voorts her en der een beetje schilder- en herstelwerk. Dus…… fris het nieuwe jaar in…

Aanbieding(en)..
Verder hebben we aanbiedingen wanneer een vakantiewoning wordt boekt in een rustige periode(n). Al gauw een korting van 10 tot 20 % op de kale huurprijs (exclusief).

Wilt u uw hond(en) meenemen..
In de periode 1 december – 1 februari bestaat er de mogelijkheid uw hond(en) mee te nemen in een van de vakantiewoningen. Dit kunt u alleen doen op aanvraag. Voor honden wordt een apart tarief in rekening gebracht.

In de periode 1 maart – 1 november is hetniettoegestaan een hond mee te nemen.

Kadobonnen..
Vanaf 1 maart 2015 heeft u de mogelijk om voor uw vrienden, kennissen en/of familieleden een kadobon van VakantiewoningenEgmond aan te schaffen. Hiermee kunt uw vrienden, kennissen en/of familieleden verrassen met een tegemoetkoming in de kosten voor een heerlijk weekendje uitwaaien aan de Egmondse kust.

De kadobonnen hebben de volgende waarden: € 25,- / € 50,- / € 100,- / € 250,-.

U kunt de kadobonnen met de verschillende waarden bestellen en/of kopen via info@vakantiewoningenegmond.nl of telefonisch bestellen: +31 (0) 6 518 08 467, P.R. Kok

detail6detail2detail3detail4detail8

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen